<p>ALLEEN VOOR VOLWASSENEN: Genieten van rust en stilte.</p><p>Camping La Brouquere<br />Kamperen zonder kinderen<br />Gondrin - Gers - Frankrijk. Kamperen zonder kinderen: alleen voor volwassenen....</p><p><img src="/images/icons/brouquere_logo_big.png" alt="Camping La Brouquere<br />Kamperen zonder kinderen<br />Gondrin - Gers - Frankrijk. Kamperen zonder kinderen: alleen voor volwassenen..." /></p>
Camping La Brouquere - Gondrin - Gers - France

Huurvoorwaarden
Vakantiewoning La Couture

Wij willen erg ons best doem om uw vakantie zo leuk en aangenaam mogelijk te maken. Hier zijn enkele spelregels voor u en ons om duidelijke afspraken over uw vakantieverblijf in dit vakantiehuisje te maken. Heeft u verdere vragen of opmerkingen, aarzel dan niet maar neem telefonisch of per email met ons contact op.

Aantal volwassenen

De accomodatie is geschikt voor maximaal 6 volwassenen (1 slaapkamer met een tweepersoonsbed van 160cm, 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed van 140cm en 1 slaapkamer met twee éénpersoonsbedden van 90cm).

Vakantie zonder kinderen

Camping La Brouquere is een kindvrije camping, exclusief voor volwassenen vanaf 18 jaar. Kinderen worden dus ook in dit vakantiehuis niet toegelaten.

Huurperiode

Van zaterdag tot zaterdag

Het huren van de vakantiewoning is normaal gesproken mogelijk van zaterdag 16:00 uur (aankomst) tot zaterdag 10:00 uur (vertrek). Voor een afwijkende verblijfsperiode kunt u telefonisch of per email met ons contact opnemen om de beschikbaarheid en de bijbehorende prijs te bespreken. Voor zover mogelijk willen we graag aan al uw wensen voldoen.

Het hele jaar door

De vakantiewoning wordt het hele jaar door verhuurd. Kijk op onze internet site voor de beschikbaarheid.

Huisdieren

Huisdieren (max 2) zijn toegestaan mits buiten aangelijnd.

Huurprijzen

De prijzen, toeslagen en kortingen voor de vakantiewoning La Couture gelden per week (van zaterdag tot zaterdag). De huurprijzen voor de desbetreffende weken worden op onze internet site bekend gemaakt.

Betalingswijze

Aanbetaling op franse bankrekening

U betaalt het totale bedrag in twee termijnen. De eerste termijn is de aanbetaling van 30% van de huurprijs en is te voldoen binnen 14 dagen na ontvangst van de definitieve boekingsbevestiging. Dit bedrag maakt u over op de bankrekening van Camping La Brouquere.

Restbetaling twee maanden vooruit

De rest van het bedrag betaalt u 2 maanden voor aankomst ook op de bankrekening van Camping La Brouquere.

Credit Cards

Creditkaarten kunnen we helaas niet accepteren.

Reservering

Het reserveren van dit vakantiehuisje is absoluut noodzakelijk om teleurstellingen te voorkomen. Een reservering (online of per post/telefoon) wordt pas definitief na ontvangst van een definitieve bevestiging. Wij behouden ons het recht voor, een reservering zonder opgaaf van redenen af te wijzen.

Annulering

Bij annulering tot 2 maanden voor de aankomstdatum is 30% van de huurprijs verschuldigd. Bij een latere annulering is 100% van het boekingsbedrag verschuldigd.

Verzekeren

U dient zelf een reisverzekering alsmede een annuleringsverzekering af te sluiten.

Zwembad

De bewoners van het vakantiehuisje kunnen (gratis) van het zwembad op de camping gebruik maken. Het gebruik van het zwembad is echter geheel voor eigen risico. Camping La Brouquère zorgt uitdrukkelijk niet voor toezicht door een badmeester en aanvaardt ook geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van het zwembad.

Eindschoonmaak

De eindschoonmaak dient u zelf te doen. Wilt u dit liever laten doen, dan wordt daarvoor een toeslag geheven. Het vakantiehuisje dient in ieder geval opgeruimd opgeleverd worden.

Waarborgsom

Bij aankomst wordt een waarborgsom van 150 Euro verlangd. Voor schade toegebracht aan het vakantiehuisje en/of de inrichting en inboedel wordt de huurder aansprakelijk gesteld. Reparatiekosten of de kosten voor vervanging worden de huurder op de waarborgsom in mindering gebracht. Bij de eindafrekening krijgt de huurder deze waarborgsom (of de rest daarvan) weer terug.

Aansprakelijkheid

Camping La Brouquère aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade of letsel van gasten in betrekking tot het verblijf op de camping en het gebruik van de voorzieningen, gebouwen en inrichtingen van de camping. Dit geldt in het bijzonder voor het gebruik van het zwembad.

Camping La Brouquere
Kamperen zonder kinderen
Gondrin - Gers - Frankrijk

ALLEEN VOOR VOLWASSENEN
Genieten van rust en stilte

BeschikbaarheidZoeken