<h1>Kleine camping zonder kinderen in Frankrijk - La Brouquere - Gondrin, Gers (Gascogne), Occitanie</h1> <p>La Brouquere in Gondrin is een kleine, kindvrije (Adults Only) boerderij camping rustig gelegen in zuidwest Frankrijk in de regio Occitanie in het departement Gers (Gascogne). Rustiek kamperen zonder kinderen in een tent, bungalowtent, caravan of camper betekent op deze charme camping in Frankrijk kamperen in een oase van rust en ruimte in een ongerepte natuur . Er zijn prima voorzieningen zoals voldoende en schoon sanitair (toilet, douche, WC en wasmachine) een klein zwembad en een groot waterparadijs in Gondrin. Bovendien kunt u een prive badkamer exclusief voor eigen gebruik huren. Deze boerderij camping in Frankrijk met Nederlandse eigenaren is geopend voor personen vanaf 18 jaar. Goed opgevoede honden (mits aangelijnd) en hun verantwoordingsbewuste baasjes zijn ook van harte welkom. Deze rustieke camping in Frankrijk is geinspecteerd door de ANWB en de ACSI.</p> <p>ADULTS ONLY: Alleen voor volwassenen.</p><p>Camping La Brouquere<br />Rustige Camping Frankrijk<br />Gondrin - Gers - Occitanie. Adults-only camping: alleen voor volwassenen....</p><p><img src="/images/icons/brouquere_logo_big.png" alt="Camping La Brouquere<br />Rustige Camping Frankrijk<br />Gondrin - Gers - Occitanie. Adults-only camping: alleen voor volwassenen..." /></p>
Camping La Brouquere - Gondrin - Gers - France

Kleine Adults-Only Camping in Frankrijk
Gondrin - Gers (Gascogne) - Occitanie

Kleine rustige kindvrije camping in zuidwest Frankrijk

Zeer rustig gelegen.
 
Fraai gelegen met uitzicht over de valei.
 
Gras / klei bodem.
 
Lichte schaduw en beschutting rond de kampeerplaatsen.
 
Afstand tot het dorp.
3km

La Brouquere is een kleine zogenaamde 'Adults Only' camping speciaal voor rustzoekers met Nederlandse eigenaren rustig en idyllisch gelegen in de regio Occitanie in zuidwest Frankrijk vlakbij Gondrin in de Gers (land van de drie musketiers).

Het kampeerterrein is ongeveer 2ha groot en is fraai gelegen aan het eind van een doodlopende weg op een kleine heuvelrug midden tussen de wijngaarden van de Armagnac streek. Rustiek kamperen op La Brouquere hier in Zuidwest Frankrijk betekent kamperen zonder kinderen in een oase van rust en ruimte om (ook in het hoogseizoen) echt eens heerlijk te ontspannen.

Ruime kampeerplaatsen met een prachtig uitzicht...

Op deze kleine boerderij camping voor volwassenen worden slechts personen vanaf 18 jaar toegelaten. Kampeerders uit Nederland, Belgie, Engeland, Frankrijk en Duitsland, die ook in het hoogseizoen nog echte rust zoeken, genieten hier van hun welverdiende kampeervakantie zonder kinderen in een oase van rust, ruimte en natuur. Uiteraard zijn er voor deze rustzoekers ook een aantal leuke activiteiten op deze charme camping. Ook in de directe omgeving van de camping zijn er veel wandel-, fiets- en auto tochten met fraaie bezienswaardigheden.

Goed opgevoede honden (mits aangelijnd) en hun verantwoordingsbewuste baasjes zijn hartelijk welkom op deze camping hier in de regio Occitanie in zuidwest Frankrijk (klik hier voor de regels omtrent het houden van honden op de camping).

Ruime kampeerplaatsen

Zeer ruime kampeerplaatsen (200 m2) voor tenten, vouwwagens en caravans.
15
De kampeerplaatsen zijn ook geschikt voor caravans.
 
Speciale plaatsen voor campers met een harde vlakke ondergrond.
4
Lichte schaduw en beschutting rond de kampeerplaatsen.
 
10A electriciteitsaansluiting (CEE norm).
10A
Parkeren op de eigen kampeerplaats is toegestaan.
 
Centraal geplaatste watertappunten.
 
Honden mits aangelijnd zijn welkom.
 

Op deze rustieke camping zijn er slechts 15 ruime kampeerplaatsen van elk zo'n 13x15m (200m2) met een prachtig uitzicht over de vallei en de wijngaarden. Deze grote kampeerplaatsen (met 230V stroomaansluiting) liggen aan een veldweggetje en zijn zo goed bereikbaar voor caravans en campers. Grote oude eikebomen zorgen voor schaduw rondom de kampeerplaatsen. Uw auto kunt u op de boerderij camping direkt op uw kampeerplaats parkeren. Bovendien zijn er centraal geplaatste waterpunten waar u (koud) water kunt tappen.

Naast de reguliere kampeerplaatsen zijn er 4 speciale plaatsen voor campers met een harde vlakke ondergrond.

Kijk op de prijslijst voor de actuele prijzen of op de pagina 'Beschikbaarheid' om te zien wanneer er nog vrije kampeerplaatsen zijn.

Plattegrond van de camping...

Sanitaire voorzieningen

Grote badkamers eventueel vor prive gebruik.
8
Aparte WCs (zit-toiletten).
2
Stortplaats voor chemisch toilet.
1
Vaatwasplaatsen voor de afwas.
4
Wasmachines.
2

Goede sanitaire voorzieningen zijn belangrijk voor een onbezorgde vakantie. Aan de toiletten en douches op onze kleine boerderij camping in Frankrijk hebben we dus veel aandacht besteed. Voor de kampeerplaatsen zijn er de volgende sanitaire voorzieningen:

  • 8 grote badkamers met elk een ruime douche, toilet en wastafel
  • mogelijkheid om één van de badkamers exclusief voor eigen gebruik te reserveren (prive badkamer)
  • 2 aparte toiletten (zit-toilet)
  • 2 urinoirs voor de heren
  • stortplaats voor chemisch toilet
  • 4 vaatwasplaatsen voor de afwas (met warm en koud stromend water)
  • 2 wasmachines en 1 wasdroger
  • toiletpapier in alle wc's
  • warm water is inclusief (dus geen douchemuntjes nodig)

Sanitaire voorzieningen op de camping...

Verdere voorzieningen

Zwembad van 5x7m op de boerderij camping.
 
Groot zwembad en waterparadijs in Gondrin.
3km
Dartbaan op het terras.
 
Winkels en supermarkten in Gondrin (3km) en Eauze (11km).
3km
Snacks verkrijgbaar op de camping.
 
Table d'hôte: eten met de gastvrouw en gastheer.
 
Barbeque is toegestaan.
 
Koelkasten te huur.
2
Wijn en Armagnac proeven in de buurt.
500m
WiFi Hotspot: draadloos internetten.
 
Laadpaal voor elektrische auto´s.
 
Gefeliciteerd! Je hebt een paaseitje gevonden!
 

Op of vlakbij onze charme camping vindt u ook nog de volgende voorzieningen:

Wilde orchideeën in de Gers in Zuidwest Frankrijk

Verder zijn er nog veel andere toeristische activiteiten rond de camping hier in zuidwest Frankrijk. Heeft U al gekeken welke leuke excursies er in de nabije omgeving te maken zijn? Of kijk eens op de lijst van plaatsen en dorpjes in de buurt.

Camping La Brouquere
Rustige Camping Frankrijk
Gondrin - Gers - Occitanie

ADULTS ONLY
Alleen voor volwassenen

BeschikbaarheidZoeken