<p>ALLEEN VOOR VOLWASSENEN: Genieten van rust en stilte.</p><p>Camping La Brouquere<br />Kamperen zonder kinderen<br />Gondrin - Gers - Frankrijk. Kamperen zonder kinderen: alleen voor volwassenen....</p><p><img src="/images/icons/brouquere_logo_big.png" alt="Camping La Brouquere<br />Kamperen zonder kinderen<br />Gondrin - Gers - Frankrijk. Kamperen zonder kinderen: alleen voor volwassenen..." /></p>
Camping La Brouquere - Gondrin - Gers - France

Kampeervoorwaarden
Camping La Brouquere

Wij willen erg ons best doen om uw vakantie zo leuk en aangenaam mogelijk te maken. Hier zijn enkele spelregels voor u en ons om duidelijke afspraken over uw vakantieverblijf bij ons te maken. Heeft u verdere vragen of opmerkingen, aarzel dan niet maar neem telefonisch of per email met ons contact op.

Kampeerplaats

Iedere kampeerplek is een duidelijke afgebakende plaats waarop u uw tent, caravan of woonwagen kunt neerzetten zoals u wilt. Een tweede tentje mag gratis op diezelfde plek opgezet worden.

In overleg is vrij kamperen op het terrein (dus niet op een afgebakende plek) mogelijk.

Stroomaansluiting

Iedere (afgebakende) kampeerplek beschikt over een stroomaansluiting. Zorg er echter voor, dat u een voldoende lang snoer meeneemt (minstens 15 meter).

Sanitair

Op de camping zijn er schone toiletten en (warme) douches voor algemeen gebruik. Hierdoor kan het voorkomen, dat alles bezet is en u dus eventjes moet wachten.

U kunt ook van een eigen toilet met douche gebruik maken (tegen een kleine vergoeding). U krijgt dan een sleutel voor een apart toilet met douche, die uitsluitend voor uzelf bestemd is. Andere gasten kunnen hiervan dus geen gebruik maken. Er zijn maar een beperkt aantal prive toiletten. Reserveer er dus tijdig één!

Aantal volwassenen

Per kampeerplek kunt u met maximaal 4 volwassenen (vanaf 18 jaar) in uw tent, caravan of woonwagen kamperen. Per persoon is hiervoor een vastgesteld bedrag verschuldigd (kijk in de prijslijst).

Kamperen zonder kinderen

Camping La Brouquere is een kindvrije camping, exclusief voor volwassenen vanaf 18 jaar. Kinderen worden op de camping dus niet toegelaten.

Huurperiode

Op de dag van aankomst staat de kampeerplaats vanaf 14:00 uur ter beschikking. Op de dag van vertrek dient u de kampeerplaats voor 12:00 uur vrij (en opgeruimd) te maken.

Er is geen minimum huurperiode.

Huisdieren

Huisdieren algemeen

Huisdieren (maximaal 2) zijn toegestaan.

Honden

Goed opgevoede honden en verantwoordingsbewuste baasjes zijn op Camping La Brouquere van harte welkom. Er gelden echter wel een aantal regels om te zorgen voor een veilige en aangename omgeving voor zowel kampeergasten als honden. Klik hier voor de regels omtrent het houden van honden op de camping.

Zwembad

Campinggasten kunnen (gratis) van het zwembad gebruik maken. Het gebruik van het zwembad is echter geheel voor eigen risico. Camping La Brouquère zorgt uitdrukkelijk niet voor toezicht door een badmeester en aanvaardt ook geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik van het zwembad.

Airco's

Het gebruik van op het dak geplaatste airco's is alleen toegestaan op speciaal geselecteerde kampeerplaatsen. Deze kampeerplekken zijn gelegen aan de rand van het kampeerterrein zodat het lawaai van dergelijke airco's andere kampeergasten niet kan storen.

Houd er rekening mee dat het gebruik van op het dak geplaatste airco's op alle andere kampeerplaatsen ten allen tijden verboden is.

Prijzen

Kijk in de prijslijst voor de actuele prijzen.

Toeslagen

Op de kampeerprijzen wordt een wettelijk verplichte toeristentoeslag geheven. Verdere toeslagen (voor zover gewenst door de huurder) gelden o.a. voor electriciteit of een toilet/douche uitsluitend voor eigen gebruik.

Betalingswijze

Bij reserveringen betaalt u het totale bedrag in twee termijnen. De eerste termijn is een aanbetaling van 25% van het totale bedrag (met een minimum van 25 Euro) en is te voldoen binnen 14 dagen na ontvangst van de reserveringsbevestiging. Dit bedrag maakt u over op de bankrekening van Camping La Brouquere. De rest van het bedrag betaalt u contant (in Euro) ter plekke één dag voor vertrek.

Credit cards kunnen we helaas niet accepteren.

Reservering

Het reserveren van een kampeerplaats is zeker in het hoogseizoen dringend aan te raden om teleurstellingen te voorkomen. Een reservering (online of per post/telefoon) wordt pas definitief na ontvangst van een definitieve bevestiging. Wij behouden ons het recht voor, een reservering zonder opgaaf van redenen af te wijzen.

Annulering

Bijzondere annuleringsvoorwaarden gedurende de Corona crisis

Op het moment dat er een negatief reisadvies voor Frankrijk geldt kunt u uw boeking op Camping La Brouquere kostenloos annuleren. Ook is het dan mogelijk om bij een annulering het reeds aanbetaalde bedrag voor een later verblijf op Camping La Brouquere te gebruiken. Wilt u uw boeking annuleren, neem dan contact met ons op om de details te regelen.

Is er geen negatief reisadvies dan gelden de gewone annuleringsvoorwarden als volgt:

Bij annulering tot 8 weken voor de aankomstdatum krijgt u de volledige aanbetaling terug. Bij annulering tot 6 weken voor aankomst is dit 50%. Bij een latere annulering wordt de aanbetaling niet terug betaald. Heeft u gereserveerd maar vertrekt u vroegtijdig, dan is het gehele bedrag (dwz. over de gehele door u gereserveerde periode) verschuldigd.

Verzekeren

U dient zelf een reisverzekering af te sluiten.

Opruimen

Bij vertrek dient u uw kampeerplaats schoon en opgeruimd weer af te geven.

Schade

Voor schade toegebracht aan gebouwen en inrichtingen op de camping wordt de kampeerder aansprakelijk gesteld. Reparatiekosten of de kosten voor vervanging worden op de kampeerder verhaald.

Aansprakelijkheid

Camping La Brouquère aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade of letsel van kampeerders of gasten in betrekking tot het kamperen op de camping en het gebruik van de voorzieningen, gebouwen en inrichtingen van de camping. Dit geldt in het bijzonder voor het gebruik van het zwembad.

Corona / Covid-19

Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan en om de gezondheid van iedereen op de camping te waarborgen gelden er extra regels en beperkingen. Klik hier voor de details van de Corona regels.

Camping La Brouquere
Kamperen zonder kinderen
Gondrin - Gers - Frankrijk

ALLEEN VOOR VOLWASSENEN
Genieten van rust en stilte

BeschikbaarheidZoeken