<h1>Route, Kaart en Plattegrond - Kampeerboerderij Frankrijk - Camping La Brouquere - Gers, Gascogne, Occitanie</h1> <p>Hier vindt u een kaart, plattegrond en routebeschrijving voor de route om met de auto, caravan of camper naar La Brouqere, een kleine camping zonder kinderen in Frankrijk te rijden. Deze kampeerboerderij ligt in de Gers (Gascogne) bij Gondrin in de regio Occitanie in Zuidwest Frankrijk tussen Bordeaux en Toulouse in de buurt van Eauze. Heeft u een GPS navigatie systeem, dan zijn hier de kampeerboerderij coördinaten: 43.86936N/0.25844E.</p> <p>RUSTIEK KAMPEREN: Zuid-west Frankrijk.</p><p>Camping La Brouquere<br />Rustiek Kamperen Frankrijk<br />Gondrin - Gers. Kleine rustieke camping in zuidwest Frankrijk....</p><p><img src="/images/icons/brouquere_logo_big.png" alt="Camping La Brouquere<br />Rustiek Kamperen Frankrijk<br />Gondrin - Gers. Kleine rustieke camping in zuidwest Frankrijk..." /></p>
Camping La Brouquere - Gondrin - Gers - France

Routes en kaarten
Camping La Brouquere

Op weg naar La Brouquere in Frankrijk

Gondrin ligt tussen Bordeaux en Toulouse in de Gers.....Hier vindt u verschillende kaarten, plattegronden en routebeschrijvingen om met de auto, caravan of camper naar Camping La Brouqere te komen.

Deze kleine en rustige camping à la ferme (zonder kinderen) ligt net buiten het dorp Gondrin (in de Gers/Gascogne) in de regio Occitanie in Zuid Frankrijk ongeveer halverwege tussen Bordeaux en Toulouse.

GPS navigatie coördinaten

Dit zijn de GPS navigatie coördinaten van de camping in verschillende formaten.

Formaat: Decimaal Graden en minuten Graden, minuten en seconden
Noord: lat = 43.86936 43° 52.162min 43° 52min 9.696sec
Oost: lon = 0.25844 0° 15.506min 0° 15min 30.384sec

Aanbevolen routes naar Camping La Brouquere

Vanuit Nederland en België zijn dit de aanbevolen routes via Parijs naar Gondrin:

  • Route 1:
    Parijs -> Bordeaux (A10) -> Agen (A62) -> Condom (D931) -> Mouchan -> Gondrin
    Deze route is vrijwel even ver als via Limoges maar wel drukker (zeker in het hoogseizoen). Deze route is minder heuvelachtig en dus wat beter geschikt voor caravans.
  • Route 2:
    Parijs -> Limoges (A20) -> Montauban (A20) -> Agen (A62) -> Condom (D931) -> Mouchan -> Gondrin
    Vrijwel net zover en net zo snel als via Bordeaux. Maar deze route is minder druk en goedkoper voor wat betreft de kosten van de tolwegen.

Kaarten en plattegronden

Allerlei route informatie (b.v. wegenkaarten en/of plattegronden) zijn hier beschikbaar. Klik op de gewenste link om de bijbehorende kaart of plattegrond te bekijken.

Let op: Navigatiesystemen en de 'snelste' weg...

Bij het verlaten van de snelweg geven veel navigatiesystemen van bijvoorbeeld TomTom en Garmin zogenaamd de verdere snelste route aan. Die route is dan vaak over kleine en smalle weggetjes die voor caravans en campers veel minder geschikt zijn.

Tip: kies één van de routebeschrijvingen die op deze pagina staan.

Velden vol met zonnebloemen ...

Camping La Brouquere
Rustiek Kamperen Frankrijk
Gondrin - Gers

RUSTIEK KAMPEREN
Zuid-west Frankrijk

BeschikbaarheidZoeken