<p>ADULTS ONLY: Alleen voor volwassenen.</p><p>Camping La Brouquere<br />Rustige Camping Frankrijk<br />Gondrin - Gers - Occitanie. Adults-only camping: alleen voor volwassenen....</p><p><img src="/images/icons/brouquere_logo_big.png" alt="Camping La Brouquere<br />Rustige Camping Frankrijk<br />Gondrin - Gers - Occitanie. Adults-only camping: alleen voor volwassenen..." /></p>
Camping La Brouquere - Gondrin - Gers - France

WiFi op Camping La Brouquere

Kamperen op Camping La Brouquere in Zuidwest Frankrijk betekent terug naar de natuur, maar wel met behoud van modern comfort. En bij dit comfort hoort ook de mogelijkheid om op het internet te surfen. Op Camping La Brouquere is er een goede dekking van mobiele 3G en 4G netwerken waar kampeerders met hun smartphone gewoon gebruik van kunnen maken. Maar daarnaast is er ook WiFi beschikbaar op de camping.

WiFi Hotspot - Draadloos Internet

Wat is er nu mooier om 's ochtends even op je eigen laptop, tablet of smartphone de (electronische) krant te lezen, emails te bekijken en te versturen, chatten en wat op het internet te surfen? En dat alles op je eigen kampeerplaats op de camping in Frankrijk? Dat is mogelijk met een tablet, smartphone of een laptop die geschikt is voor WiFi draadloze verbindingen.

Op de camping is een Wireless WiFi Hotspot (802.11g) geinstalleerd waarmee kampeergasten met hun eigen laptop, tablet of smartphone gratis gebruik kunnen maken van draadloos internet. Vraag bij de receptie naar de actuele toegangscode voor de WiFi Hotspot.

Natuur en Comfort

Tot voor kort was het platteland van de Gers (Gascogne) in Zuidwest Frankrijk nog het minst ontwikkeld van heel Frankrijk. Deze streek met prachtige natuur, wijngaarden en zonnebloemvelden had nauwelijks beschikking over moderne technologien. Zelfs stroomuitvallen waren de gewoonste zaak van de wereld.

Tegenwoordig is dat flink veranderd. Er zijn (veel) minder stroomuitvallen en er is tegenwoordig ook een goede dekking van mobiele 3G en 4G netwerken. Op Camping La Brouquere kunnen kampeergasten daarnaast ook van draadloos internet via de WiFi hotspot profiteren. Terug naar de natuur dus, maar wel met behoud van comfort!

Camping La Brouquere
Rustige Camping Frankrijk
Gondrin - Gers - Occitanie

ADULTS ONLY
Alleen voor volwassenen

BeschikbaarheidZoeken