<h1>La Couture - Gite / vakantiehuis in Gondrin, Gers, Gascogne, Frankrijk</h1> <p>Het vakantiehuis La Couture ligt vlakbij de kleine kindvrije camping La Brouquere twee kilometer ten zuiden van Gondrin in de Gers (Gascogne) in Zuidwest Frankrijk. Deze rustieke gite (alleen voor volwassenen) wordt het hele jaar door verhuurd. Voor een vakantie zonder kinderen kiest u dit romantische vrijstaande vakantiehuis opgetrokken in de traditionele gasconse stijl uit natuursteen en prachtig gelegen midden tussen de wijngaarden van de Armagnac in het hart van de Gers.</p> <p>ADULTS ONLY: Alleen voor volwassenen.</p><p>Camping La Brouquere<br />Rustige Camping Frankrijk<br />Gondrin - Gers - Occitanie. Adults-only camping: alleen voor volwassenen....</p><p><img src="/images/icons/brouquere_logo_big.png" alt="Camping La Brouquere<br />Rustige Camping Frankrijk<br />Gondrin - Gers - Occitanie. Adults-only camping: alleen voor volwassenen..." /></p>
Camping La Brouquere - Gondrin - Gers - France

Vakantiehuis La Couture (Gite)
Vakantie zonder kinderen in Gondrin, Gers

Op zo'n 700m van de kindvrije Camping La Brouquere ligt het vakantiehuis La Couture. Deze rustieke 'Gite' wordt alleen aan volwassenen verhuurd (dus zonder kinderen) en is prachtig gelegen midden tussen de wijngaarden van de Armagnac in Zuidwest Frankrijk. De authentieke en romantische gite in traditionele rustieke stijl ligt 2km ten zuiden van het dorp Gondrin in het departement Gers (Gascogne).

Dit vakantiehuis wordt het hele jaar door verhuurd, alleen aan rustzoekende volwassenen (dus zonder kinderen) tegen aantrekkelijke huurprijzen.

La Couture - Traditioneel vakantiehuis (gite) in Gondrin in de Gers in Zuidwest Frankrijk vlakbij Camping La Brouquere.....

Indeling van het vakantiehuis (4/6 personen)

Deze oude rustieke en traditionele gite vlakbij Gondrin (in de Gascogne in Zuidwest Frankrijk) is geheel uit natuursteen opgetrokken, helemaal in de stijl van de Gers. De gite ligt op 700m van Camping La Brouquere, een kleine kindvrije boerderij camping. Met drie slaapkamers is dit vakantiehuis bij uitstek geschikt voor 4 personen maar met 6 slaapplekken is er ook ruimte voor maximaal 6 personen.

De indeling van dit sfeervolle vakantiehuis is als volgt:

 • Huiskamer in traditionele stijl met een houtkachel en (Franse) televisie
 • Knusse slaapkamer met een tweepersoonsbed van 160x200cm
 • Tweede slaapkamer met een tweepersoonsbed van 140x190cm
 • Derde slaapkamer met twee éénpersoonsbedden van 90x190cm.
 • Eenvoudige kleine keuken met koelkast/vriezer, keramische kookplaat met 2 kookvelden, oven, vaatwasser, magnetron en koffiezetter
 • Badkamer met douche en wastafel
 • Aparte WC
 • Eigen wasmachine in de bijkeuken
 • Douche- en keukenlinnen dient zelf meegenomen te worden
 • Bedlinnen (lakens en slopen) kan gehuurd worden
 • Er is geen WiFi in de gite zelf maar wel op Camping La Brouquere

Vakantiehuisje met grote tuin midden tussen de wijngaarden van de Armagnac.....

Buitenshuis

In de tuin voor het huis bevinden zich een oude waterput, een barbeque, een tuintafel en ligstoelen. De auto kan meteen naast het huis geparkeerd worden. Er kan gebruik gemaakt worden van het zwembad en andere faciliteiten op de nabijgelegen kindvrije Camping La Brouquere.

Wilt u overigens meer weten over het klimaat in de Gers, kijk dan eens bij de klimaatgegevens van de Gers gemeten over de laatste dertig jaar.

Foto's

Dit vakantiehuis is in 2018/2019 helemaal gerenoveerd met bijvoorbeeld een nieuwe keuken, nieuwe vloeren en nieuwe bedden. Het rustieke karakter van deze gite is echter behouden gebleven.

Klik op een foto voor een vergroting...

Vakantiehuis in Gondrin in Zuidwest Frankrijk...
Vakantiehuis Gondrin
Gers - Frankrijk
Ingang van de gite...
Ingang van de vakantiewoning
Huiskamer met grote open haard...
Huiskamer van de gite
Barbeque in de tuin...
Barbeque in de tuin van La Couture
Slaapkamer 1...
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2...
Slaapkamer 2
Slaapkamer 3...
Slaapkamer 3
Uitzicht vanuit de tuin op de wijngaarden van de Gers...
Tuin
Badkamer van de Gite...
Badkamer
Keuken in de Gite...
Keuken

Huurprijzen en beschikbaarheid

Voor dit rustieke vakantiehuis hier in de Gers in Zuidwest Frankrijk gelden aantrekkelijke huurprijzen afhankelijk van het seizoen. De actuele beschikbaarheid van deze gite is bij de prijslijst online te bekijken.

Reserveren met behulp van het reserveringsformulier is voor deze gite noodzakelijk.
Overigens, hier zijn de huurvoorwaarden voor dit vakantiehuis.

Camping La Brouquere
Rustige Camping Frankrijk
Gondrin - Gers - Occitanie

ADULTS ONLY
Alleen voor volwassenen

BeschikbaarheidZoeken